Ce este Videochatul?

Videochatul (video streamingul) reprezinta legatura directa prin intermediul unui PC conectat la internet si a camerei video cu diverse persoane, majoritatea fiind din SUA. Astfel o discutie intre un model si un membru(client) poate avea atat caracter non-erotic(discutii despre viata personala, hobby-uri, probleme cotidiene, glume, etc.) cat si un caracter erotic. Modelul este stapana camerei de chat, ea poate conduce discutia oricum doreste

Vs Studio - Angajari videochat bucuresti
De unde vin banii?

Pentru a putea purta o discutie cu tine, membrul trebuie sa plateasca un pret pentru fiecare minut petrecut in camera ta de chat. Absolut tot ce discutati in camera de chat este strict confidential, absolut nimeni nu va poate invada intimitatea. Dupa cum am mai spus fiecare model conduce discutia dupa cum doreste si poate aborda orice atitudine.
Pe parcursul timpului si dobandind o mare experienta in ceea ce priveste site-urile de videochat am ales sa lucram cu aproximativ 8-9 site-uri, acestea fiind de altfel si cele mai profitabile, insa noi recomandam ca modelul la sfatul trainerului sa aleaga maxim 4 deoarece risca sa isi piarda atentia si sa nu faca fata multiplelor conversatii.
Vs Studio
Un alt plus este ca fiecare site cu care lucram permite verificare banilor castigati in ziua respectiva.
Foarte multe fete atunci cand se gandesc sa lucreze in domeniu sunt oarecum complexate in ceea ce priveste aspectul fizic. Intradevar a avea un fizic placut reprezinta un avantaj dar asta inseamna foarte putin din drumul succesului.
Am intalnit multe fete inteligente care au venit foarte complexate, insa dupa ajutorul oferit de trainerul nostru acestea si-au invins emotiile si au reusit sa obtina castiguri la care nici nu au visat.

Pentru a reusi in videochat
iti trebuiesc obligatoriu un set de calitati cruciale dupa parerea noastra:
-comunicativa
-inteligenta
-sa ai o tinuta aranjata
-perseverenta
-serioasa